European Open 2010

Před pár týdny jsem psal, že Moravia Open 2010 nasadil laťku hodně vysoko a jsem zvědav, jak to dopadne v Liberci. Jak to tedy dopadlo?

Na European Open 2010 jsme se chystali jako diváci ve velkém. Ve složení Dejna a Anča s Martou jsme měli sehnané ubytko na vysokoškolských kolejích a jen s obavami sledovali předpovědi počasí.

A počasí opravdu „bodovalo“ :-( přijeli jsme za hustého deště a zůstali v autě přemýšlejíc zda má smysl vylézat ven, nebo ne. Nakonec jsme to přeci jen riskli s tím, že v autě je nuda a venku se sice určitě běhat nebude, ale alespoň budeme moci pokecat s Peťou od Lary, která na EO jela závodit.

Ups, omyl. Ono se běhalo! Déšť sice dával pořadatelům nejspíš pořádně zabrat, ale EO je EO a tak pokud je možno, tak se běhá. Podařilo se mi tak ukořistit pár fotek z bahenních závodů… pro budoucí generace jsem si nemohl odpustit vyfotit a zveřejnit celou sérii náběhu do slalomu, protože to opravdu stálo za to.

V blátě jsme ale moc dlouho nevydrželi, takže jakmile přijely holky z Litomyšle, vyrazili jsme si zahrát ping-pong do kavárny na náměstí, poté si udělali okružní jízdu přes Liberec a jeho zahradkářskou čtvrť, následně jsme vylezli na oběd na nádhernou vyhlídku v restauraci na Ještědu, pak do horké páry v místním aquaparku a nakonec to zajedli buritos a fajitas.

V neděli už bylo počasí naštěstí výrazně příznivější, jen se mi nějak nepodařila na paradoxně ztichlém stadionu nasát jakoukoliv závodní atmosféru, takže fotek vzniklo jen pomálu.

Další fotky v albu